Shitet ashensor gërshërë 32′

Përshkrim i shkurtër:

Një ngritës me gërshërë 32' është një platformë pune ajrore që ofron një mënyrë të sigurt dhe efikase për të punuar në lartësi deri në 32 këmbë.Ka një platformë të madhe që mund të strehojë punëtorët dhe veglat e tyre dhe mbështetet nga krahët e shtrirë vertikalisht si gërshërë për të ngritur platformën.


 • Numri i produktit:CFPT1012, CFPT1012LDS
 • Kapacitetet e ngarkesës:320 kg, 320 kg
 • Lartësia e punës:12 m, 12 m
 • Lartësia e platformës:10 m, 10 m
 • Numri maksimal i punëtorëve:2, 2
 • Madhësia e platformës:2270mmx1110mm,2270mmx1110mm
 • Gradueshmëria:25%, 30%
 • Kapaciteti i vlerësuar i ngarkimit:320 kg, 320 kg
 • Pesha:2932 kg, 3300 kg
 • Motori ngritës:24v/4.5Kw,48v/4Kw
 • Detajet e produktit

  pajisje standarde

  Etiketat e produktit

  Përshkrimi i ngritjes me gërshërë 32'

  Çfarë është një ngritës me gërshërë 32'?

  Një ngritës me gërshërë 32' është një platformë pune ajrore që ofron një mënyrë të sigurt dhe efikase për të punuar në lartësi deri në 32 këmbë.Ka një platformë të madhe që mund të strehojë punëtorët dhe veglat e tyre dhe mbështetet nga krahët e shtrirë vertikalisht si gërshërë për të ngritur platformën.Ky lloj ashensori përdoret zakonisht në ndërtim, mirëmbajtje dhe industri të tjera që kërkojnë që punëtorët të hyjnë në zona të larta.

  Çmimi i ashensorit 32' dhe markat

  Ekzistojnë disa marka të ashensorit me gërshërë 32' në treg dhe çmimet mund të ndryshojnë sipas markës, modelit dhe veçorive.Disa marka dhe çmime të zakonshme janë

  Genie GS-3232 - 25,000-30,000 dollarë
  Jetjet 3246ES - 28,000-33,000 dollarë
  Skyjack SJIII 3226 - $22,000-$27,000
  CFMG është një kompani kineze që ofron ashensor me gërshërë 32 ft me cilësi të lartë dhe me kosto efektive.Ashensorët e tyre me gërshërë kushtojnë rreth 10,000 dollarë, duke i bërë ata një opsion më të përballueshëm kur krahasohen me markat e tjera.

  Çmimi i qirasë së ashensorit 32'

  Genie GS-3232 - 250-350 dollarë në ditë, 4000-4800 dollarë në muaj
  JLG 3246ES - 275-375 dollarë në ditë, 4800-5500 dollarë në muaj
  Skyjack SJIII 3226 - 225-325 dollarë në ditë, 4000-4400 dollarë në muaj
  Nëse periudha e qirasë është më e gjatë se një muaj, mund të jetë më ekonomike të blini një ashensor me gërshërë.Ashensori me gërshërë 32 ft CFMG ofrojnë një ekuilibër të mirë të çmimit dhe cilësisë, dhe me rreth 10,000 dollarë të reja, ato janë një opsion i shkëlqyeshëm për ata që kërkojnë të blejnë.

  Jep me qira dhe blej ashensor gërshërë 32'

  Të marrësh me qira apo të blesh një ashensor gërshërë 32' varet nga nevojat specifike të projektit dhe nga koha e vitit që do të përdoret.Nëse ashensori nevojitet vetëm për një periudhë të shkurtër kohore ose për një projekt një herë, marrja me qira mund të jetë një opsion më kosto-efektiv.Megjithatë, për projekte afatgjata ose përdorim të përsëritur, blerja e një ashensori mund të jetë një alternativë më e mirë.

  CFMG ka mbi 15 vjet në treg dhe është bërë një kompani e njohur për produktet e saj cilësore dhe çmimet e përballueshme.Me mbi 50% të pjesës së tregut në Kinë, CFMG ka fituar një reputacion për besueshmërinë dhe qëndrueshmërinë.Me pak fjalë, CFMG është bërë një lider në tregun kinez të pajisjeve të ndërtimit për shkak të angazhimit të saj ndaj cilësisë, sigurisë dhe përballueshmërisë.Angazhimi i saj për t'u ofruar klientëve të saj produkte me cilësi të lartë e ka ndihmuar atë të fitojë një bazë besnike klientësh dhe të rritet në treg.Suksesi i CFMG mund t'i atribuohet përqendrimit të palëkundur në kënaqësinë e klientit dhe aftësisë së tij për të përmbushur nevojat gjithnjë në ndryshim të tregut.

  Specifikat e ngritjes me gërshërë 32' CFPT1012

  Model CFPT1012 Konfigurimi standard Konfigurimi opsional
  Kapacitetet e ngarkesës 320 kg Kontroll proporcional
  Porta vetëkyçëse në platformë
  Platforma e Zgjerimit
  Ecje në lartësi të plotë
  Gomë pa shenjë
  makinë 4x2
  Sistemi automatik i frenave
  Butoni i ndalimit të urgjencës
  Sistemi i zbritjes emergjente
  Sistem rezistent ndaj shpërthimit të tubave të naftës
  Sistemi i diagnostikimit të defekteve
  Sistemi i mbrojtjes nga animi
  Buzzer
  Briri
  Matës i orës
  Mbështetje për mirëmbajtjen e sigurisë
  Vrima standarde e pirunit të transportit
  Sistemi i mbrojtjes nga karikimi
  Llambë strobe
  Parmakë mbrojtëse e palosshme
  Prodhimi automatik i gropës
  Sensori i mbingarkesës me alarm
  Fuqia AC në platformë
  Drita e punës në platformë
  Kanali i ajrit nga shasia në platformë
  Mbrojtja e kufirit të lartë
  Kapacitetet e ngarkesës së platformës së zgjeruar 113 kg
  Numri maksimal i punëtorëve 2
  Lartësia e punës 12 m
  Lartësia maksimale e platformës 10 m
  Gjatësia e të gjithë makinës 2485 mm
  Gjatësia e përgjithshme 2280 mm
  Lartësia e përgjithshme (mbrojtësja e shpalosur) 2480 mm
  Lartësia e përgjithshme (pargjë mbrojtëse e palosur) 1930 mm
  Madhësia e platformës 2270mmx1110mm
  Madhësia e zgjerimit të platformës 900 mm
  Hapësira minimale nga toka (e vendosur) 100 mm
  Hapësira minimale nga toka (e ngritur) 19 mm
  Baza e rrotave 1865 mm
  Rrezja minimale e rrotullimit (rrota e brendshme) 0 mm
  Rrezja minimale e rrotullimit (rrota e jashtme) 2.2 m
  Motori ngritës 24v/4.5Kw
  Shpejtësia e funksionimit të makinës (e vendosur) 3 km/h
  Shpejtësia e funksionimit të makinës (e ngritur) 0.8 km/h
  Shpejtësia e ngritjes/uljes 48/40 sek
  Bateritë 4X6V/210Ah
  Ngarkues 24V/30A
  Gradueshmëria 25%
  Max.pjerrësia e punës 1,5°/3°
  Goma Φ381X127mm
  Pesha e ngritjes me gërshërë 32 ft 2932 kg

  Specifikat e ngritjes me gërshërë 32' CFPT1012LDS

  Model CFPT1012LDS Konfigurimi standard Konfigurimi opsional
  Kapacitetet e ngarkesës 320 kg Kontroll proporcional
  Porta vetëkyçëse në platformë
  Platforma e Zgjerimit
  Zvarritës gomeSistemi automatik i frenave
  Sistemi i zbritjes emergjente
  Butoni i ndalimit të urgjencës
  Sistemi i tubave kundër shpërthimit
  Sistemi i diagnostikimit të defekteve
  Sistemi i mbrojtjes nga animi
  Buzzer
  Briri
  Mbështetje për mirëmbajtjen e sigurisë
  Slot standard për ngritës
  Sistemi i mbrojtjes nga karikimi
  Llambë strobe
  Parmakë mbrojtëse e palosshme
  Sensori i mbingarkesës me alarm
  Fuqia AC në platformë
  PlatformaDrita e punës në platformë
  Kanali i ajrit nga shasia në platformë
  Mbrojtja e kufirit të lartë
  Zvarritës gome që nuk shënon
  Zvarritës çeliku (pesha e përgjithshme: 3504 kg)
  Kapacitetet e ngarkesës së platformës së zgjeruar 113 kg
  Numri maksimal i punëtorëve 2
  Lartësia e punës 12 m
  Lartësia maksimale e platformës 9.76 m
  Gjatësia e të gjithë makinës 2485 mm
  Gjatësia e përgjithshme 2767 mm
  Lartësia e përgjithshme (mbrojtësja e shpalosur) 2590 mm
  Lartësia e përgjithshme (pargjë mbrojtëse e palosur) 2025 mm
  Madhësia e platformës 2270mmx1110mm
  Madhësia e zgjerimit të platformës 900 mm
  Hapësira minimale nga toka (e vendosur) 150 mm
  Hapësira minimale nga toka (e ngritur) 19 mm
  Baza e rrotave 1865 mm
  Rrezja minimale e rrotullimit (rrota e brendshme) 0 mm
  Rrezja minimale e rrotullimit (rrota e jashtme) 2.2 m
  Motori ngritës 48v/4Kw
  Shpejtësia e funksionimit të makinës (e vendosur) 2 km/h
  Shpejtësia e funksionimit të makinës (e ngritur) 0.8 km/h
  Shpejtësia e ngritjes/uljes 48/40 sek
  Bateritë 8X6V/200Ah
  Ngarkues 48V/25A
  Gradueshmëria 30%
  Max.pjerrësia e punës 1,5°/3°
  Goma Φ381X127mm
  Pesha e ngritjes me gërshërë 32 ft 3300 kg

   

  Video me ngritje me gërshërë 32 ft

  Aplikacione celulare për ngritjen me gërshërë 32 ft

  全自行
  全自行图纸

 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • Pajisje standarde

  ● Kontrollet proporcionale
  ● Porta e vetëkyçjes në platformë
  ● E drejtueshme në lartësi të plotë
  ● Gomë pa shënjim, 2WD
  ● Sistemi automatik i frenave
  ● Butoni i ndalimit të urgjencës
  ● Sistemi i tubave kundër shpërthimit
  ● Sistemi i uljes së urgjencës
  ● Sistemi diagnostikues në bord
  ● Sensori i animit me alarm
  ● Alarmi i të gjitha lëvizjeve
  ● Bri
  ● Kllapa sigurie
  ● Xhepat e pirunit
  ● Parmakë mbrojtëse të palosshme
  ● Platformë e zgjerueshme
  ● Mbrojtja e karikuesit
  ● Fener ndezës
  ● Mbrojtje automatike nga gropat

  Opsione

  Sensori i mbingarkesës me alarm
  ● Fuqia AC në platformë
  ● Dritat e punës në platformë
  ● Linja ajrore në platformë
  ● Ndërprerësi i platformës kundër përplasjes

  Na dërgoni mesazhin tuaj:

  Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

  Na dërgoni mesazhin tuaj:

  Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni